woensdag 21 maart 2012

Weer terug uit Fins LaplandNa een heerlijke rustige, maar toch actieve vakantie, ben ik weer terug. Vanuit een schitterend winters Fins Lapland naar ons mooie lente-achtige Nederland. Natuurlijk een vakantie waarin ik in de spaarzame vrije momenten wel iets creatiefs heb moeten doen. ( anders krijg je afkick verschijnselen ) Ik ben bezig met een winters borduurwerkje, maar hiervan laat ik jullie later de foto's zien.

Zoals jullie zien ben ik ook maar even bij Rudolph langs gegaan en heb een heerlijke rendiertocht gemaakt. Omdat ik toch op de Poolcirkel zat ook even in het dorp van de Kerstman gaan kijken. Hij was thuis maar heel erg commercieel ingesteld. Samen met hem op de foto kostte je € 25,00 en fotograferen met eigen camera mocht je hem niet.
Dan alleen maar een foto van de entree naar zijn woon/werk ruimte.

De komende dagen ga ik eerst volop jullie blogs bekijken, om te kijken wat jullie de afgelopen 2 weken hebben gemaakt.

Voor nu wens ik jullie een fijne dag.

4 opmerkingen:

Daphne zei

Leuk zeg!! Zo'n "spannende" vakantie!
Mooie foto's ook.
En nu, terug in Nederland, lekker genieten van het mooie weer, want het wordt de komende dagen nóg mooier!!!!
Fijne dagen en wie weet tot ziens op mijn blog, ik maak ook graag "home deco", ga maar eens kijken, er staan verschillende creaties op mijn blog, wie weet kun je iets met de ideeën!!!!!
Lieve groet, Daphne

Annemarie en Merit zei

heerlijk die foto's wat een fijne vakantie moet dat geweest zijn...

liefs Annnemarie en merit

Martha zei

Wat een prachtige foto's! Kan me voorstellen dat jullie hebben genoten!!
Groetjes,
Martha

Ira Huberts zei

Oh geweldig, wat leuk om naar Lapland te gaan zeg! Wat zullen jullie onwijs genoten hebben van alles, prachtige foto's! Wel lekker thuis komen zo met dit zonnetje hè? Geniet nog fijn na! Groetjes, Ira