dinsdag 24 juli 2012

Babysokjes anno 1945


Wat een weer! Het is mij veel te warm. Omdat ik niet doelloos in de tuin kan zitten, heb ik de breipennen er maar weer bijgepakt.

Op de blog van Jeanet ( http://blij-dat-ik-brei.blogspot.nl/ ) zag ik enige tijd terug deze leuke babyslofjes staan. Ze kwamen terecht op mijn to-do list, maar sinds vandaag is mijn list weer "iets" korter geworden. De sokjes zijn gebreid met Katia Peques op pen 2 1/2 en kunnen weer opgeborgen worden bij de nieuwe september voorbeelden voor de winkel.

Naast breien ben ik op dit moment druk bezig met een herfstachtige viltcreatie en de 1e figuren voor de seizoenstafel die mijn dochter graag wil hebben. Ik ben nu druk in de weer met Sint en zijn Pieten. Mijn dochter is laatste jaars PABO student en kiest voor het jonge kind. Dus mocht er nog iemand leuke viltpatronen hebben, ik houd me aanbevolen. Ik ben vooral op zoek naar een patroon van een boom.

Weer bedankt voor het kijken en nog een zonnige dag.

6 opmerkingen:

Fia zei

Lekker zo bezig te zijn met de warmte vind ik ook fijn...je slofjes zijn zo schattig geworden!!!
Succes met de herfsttafel en....Sint en Piet...

hart,gr Fia

Riet zei

Wat een prachtige slofjes zeg.
Heel lief zijn ze.
Voor mij hoef dit weer ook echt niet,veelte warm.

Liefs Riet.

heidy zei

Wat schattig Silvia!
Groetjes Heidy

Amanda zei

wat eens schattige babysokjes Silvia, heel mooi. En ik moet nog even niet aan de herfst en sint en piet denken hoor.

liefs Amanda

Colinda zei

Wat zijn ze leuk!! Ik heb net een cowl af en ben nu bezig met een Baby born vestje. Heb precies hetzelfde probleem en dus inderdaad ook mooie bezigheid voor in de tuin. Een gezellige dag (morgen), Colinda

Willy's creations zei

Wat ziet dat er schattig uit.

Groetjes,Willy