maandag 27 augustus 2012

Winterse kaart met MD


Per 1 september komen weer de nieuwe artikelen van Marianne Design in de winkel. En natuurlijk kan ik er een aantal weer niet weerstaan. Er ligt al weer een verlanglijstje klaar en zaterdag worden ze dus ook gelijk gekocht.

Met enkele creatables / craftables ben ik gisteren aan de slag gegaan om voor de winkel vast voorbeelden te maken. Even rondgeneusd op de site van Marianne want de inspiratie om kaarten te maken is een beetje zoek. En dan lukt het, met een beetje liften en een beetje van mezelf. En terwijl ik bezig ben komen er toch ook voorzichtig wat ideetjes opborrelen voor een winterse scrap met deze mooie creatables.

Deze kaart is gemaakt met de creatables kaarsen LR0243 en een tak LR0245. Het achtergrond papier is afkomstig uit het nieuwe paperbloc Scandanavian Winter. En natuurlijk is er ook een nieuw knipvel ( IT561) gebruikt.

De ge-embosste delen op de kaart zijn gekleurd met de distressmarker antique linen.

Gezellig dat je even kwam kijken. Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, tot de volgende keer.

8 opmerkingen:

Colinda zei

Hoi Sylvia, super mooi!! Vind die strik onder de kaarsen ook zo leuk! Een collega heeft van de week een pakketje met allemaal de nieuwe artikelen langs gebracht, om wat voorbeelden mee te maken dus ik vermaak me wel! Een gezellige dag, Colinda

Silvia zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Kaatje zei

leuk gedaan!

groetjes,
Annika

heidy zei

Prachtig Sylvia!!
groetjes Heidy

Riet zei

Wat een schitterende kaart Silvia.

Liefs Riet.

Antoinette van Schaik zei

Hallo Silvia,

Wat een mooie combinatie, ik vind het altijd zo leuk dat ik bij jou de eerste werkstukken zie met de producten van Marianne Design.

Groetjes,
Antoinette

Daphne zei

Wat een mooie kaart.
Alhoewel het weer het niet toe laat (heerlijk toch he, buiten?!!!!) kom ik bijna in de Kerst stemming!!

Danoesja zei

Hoi Silvia

Het is een mooi winters kaartje en wat zijn het weer mooie mallen.

Lieve groetjes
Danoesja