woensdag 13 maart 2013

Blue BirdSinds ik de blog van Elizabeth Andrus, http://creativebreathing.blogspot.nl/ heb ontdekt ben ik helemaal weg van haar viltfiguren. Haar hele blog ademt de sfeer van de 60 en 70-er jaren uit en vormt een bron van herkenning. Ook maakt zij met afbeeldingen van oude verjaardagskaarten voor kinderen bijzonder leuke creaties.

Haar creaties vertellen de geschiedenis van haar jeugd en die van haar kinderen en de verhalen hierbij zijn een genot om te lezen.

Deze Blue Bird heb ik gemaakt naar aanleiding van een lied van Dean Martin waarin hij over dit mooie vogeltje zingt. Omdat de muziek van Dean op dit moment een rust over mij brengt beluister ik zijn muziek dagelijks. Ik geniet nu van een hele week vrij waarin ik dagelijks aan mijn to-do lijstje kan werken onder het genot van zijn rustgevende stem.

Voor de Blue bird heb ik gebruik gemaakt van het patroon dat is terug te vinden op de blog van Elizabeth. Hij is gemaakt van wolvilt en de guirlande is gemaakt van bloemen van de Action.

Gezellig dat je weer even kwam kijken. Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat. Tot de volgende keer.

2 opmerkingen:

Colinda zei

Wat een lieverd!! Vind het ook altijd zo leuk om met vilt te werken.
Dank je wel voor de tip ga vanavond even een bezoekje brengen!
Geniet van je vrije week en ik zie je met de vergadering, Colinda

Sissyfox zei

Silvia,

I love Elizabeth's work as well. I especially love the felt bluebirds. They are so happy! Your bluebird is just as 'cute as can be' :) I haven't tried the felt, but she has encouraged me to try paper clay. I was surprised to be so pleased with the things I made. Aren't we having fun with her designs?
Susan