zaterdag 2 maart 2013

Stencil kaartAfgelopen dinsdag kregen we weer heel veel nieuwe artikelen binnen en dat betekent natuurlijk dat er weer een aankoop gedaan moest worden. Een van mijn aankopen is een laser-cut stencil set van Panduro. Voor slechts € 6,95 4 stencils en ik ging gelijk overstag.

In mijn set bevindt zich een stencil met muur, tekst, verfpatters en een honingraat. Ik ben 's avonds natuurlijk gelijk aan de slag gegaan om er iets mee te maken.

Op een kaart van Papicolor heb ik eerst met distress-inkt mustard seed een achtergrond gemaakt met de spattechniek. Distress-inkt verdunt met water en lekker ouderwets met een spatraam en een tandenborstel aan de slag. Daarna ben ik met de stencils aan de slag gegaan. Met distressinkt vintage photo maakte ik 2 verfspatten en de tekst op de kaart. Daarna nog met het muurtje een randje onderaan de kaart gemaakt. Ik plaatste met memento zwart de stempel-afdruk met takken op de kaart. Nog even het randje van de kaart aanzetten met vintage photo hij is klaar.

Wat leuk dat je weer even kwam kijken. Tot de volgende keer.

3 opmerkingen:

Colinda zei

Wat mooi!!! Was ook helemaal blij dat we deze stencils kregen donderdag en ga ook zeker voor deze set! Heb natuurlijk wel alvast klussende Don mee genomen en het bloc en de creatable van Eline. Je ziet het resultaat van de week wel. Een gezellig weekend, Colinda

Lia zei

Wat een mooi stijlvol zelfs, kaartje geworden,
groetjes Lia

Riet zei

Wat een prachtige kaart.

Liefs Riet.