vrijdag 12 april 2013

Art JournalHet geklieder met verf, inkt etc is me zo goed bevallen, dat ik heb besloten te beginnen aan een art journal. Dit is de voorkant van mijn boek geworden.

Ik werk op kant en klaar A5 grijsbord dat ik eerst met gesso wit heb gemaakt. Daarna heb ik met decoupage lijm verbandgaas vastgemaakt op het karton. Mijn voorraad ecoline komt nu eindelijk van pas, want ik heb hiermee de achtergrond kleur gegeven. Met modelling paste en masks heb ik de harten gemaakt en ook deze ingekleurd met ecoline.

Gezellig dat je weer even langskwam. Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat. Bedankt voor je bezoek en tot de volgende keer.

3 opmerkingen:

Colinda zei

Oh jee, heb ik gewoon een paar berichten gemist van je van de week. Wat heb je een hoop gedaan! Leuk zeg die scrap van Lapland, zal wel een hele ervaring zijn geweest! Hoop dat je lentepagina werkt en dat de lente eindelijk eens zijn neus laat zien. Ben benieuwd naar de binnenkant van je smashbook. De buitenkant ziet er mooi uit en zo leuk met die toepasselijke tekst! Een gezellig weekend alvast, Colinda

Tamara zei

ziet er super uit.

Daphne Coers zei

Oh jee, oh jee, hoe leuk is dit?!
Ik ben zeeeeer benieuwd naar de bladzijdes die je gaat maken.
Succes en we zien het wel voorbij komen.
Groetjes, Daphne