woensdag 27 februari 2013

Maart: Papiermaand bij PipoosDe maand Maart is bij Pipoos uitgeroepen tot papiermaand. Iedere zaterdag is er van 11.00 tot 16.00 een demonstratie op het gebied van papierhobby's.

En wat is er veel mogelijk met papier: 3D kaarten maken, scrappen, smashbooking, stempelkaarten. Maar denkt u ook eens aan home decorations en kado-doosjes. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Op 30 maart verzorg ik bij Pipoos Arnhem de demonstratie: Kadootjes van en met papier. En omdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met je voorbeelden, hier de eerste 2.

Voor beide doosjes heb ik gebruik gemaakt van het paperpad Rose Garden van First Edition. Het geld-envelopje is een simpel modelletje dat weinig tijd vergt om te maken.

Het doosje is 6x6x6 en kan precies uit een vel van 20x20 gehaald worden. De bovenrand van het doosje is afgewerkt met een randje van crepe-papier. Ik heb hiervoor een strook geknipt van 2 cm en deze met een rijgdraad aangetrokken. Daarna is hij met dubbelzijdig tape op het doosje geplakt. Op de deksel ter afwerking nog een rozet met een petaloo flower geplakt.

Gezellig dat je weer even kwam kijken. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat. Fijne dag en tot de volgende keer.