woensdag 23 oktober 2013

Echt!


Dit is me nog nooi gebeurd, maar dit is mijn 2e post vandaag.

Mijn laatste surprise is klaar. Het is echt waar! Dit is de laatste surprise van dit jaar. Mijn ideeen zijn nog lang niet op: deze gaan de kast in tot volgend jaar.

Toen ik begin dit jaar met mijn dochters op de Efteling in het Carnavaltheater ging, wist ik het al. Pardoes zou ik dit jaar als surprise gaan maken. Heb heel gedetailleerd foto's genomen en ben hiermee aan de slag gegaan.

De basis is geheel gemaakt van diverse styropor figuren. Met behulp van sateprikkers en alleslijm eerst alle onderdelen aan elkaar gelijmd. Om de overgang van de diverse lichaamsdelen soepeler te laten verlopen is er daarna nog een laag papiermache over heen gegaan. De handen ( Mickey handen ) zijn uitgesneden met een styroporsnijder. De afgelopen dagen ben ik met gesso en verf in de weer geweest en dit is het eindresultaat geworden. De kraag is van wolvilt gemaakt en er hangen belletjes aan.

Ik ben ontzettend trots dat hij zo goed is gelukt en ben reuze benieuwd naar jullie reacties.

Nagellak surpise


Kon het niet nalaten om toch ook nog een speciale surprise te maken voor een jonge dame die van optutten houdt.

Het blijft leuk om surprises te maken. Ik heb nu nog 1 surprise in de maak. De rest blijft op mijn lijstje staan voor volgend jaar.

Wens ik jullie nog een fijne dag.