maandag 12 mei 2014

Seasons greeting


Afgelopen donderdag en vrijdag heb ik, met de hulp van 1 van mijn dochters,  mijn hobbyruimte ( lees hok )
opgeruimd. Mijn liefde voor Kerst was wel heel duidelijk aanwezig. Alles weer goed gesorteerd opgeborgen zodat ook mijn dochters kunnen vinden wat ze zoeken. En natuurlijk heb ik ook weer een aantal dingen teruggevonden die ik kwijt was, maar inmiddels ook alweer opnieuw had aangeschaft.

Toch ga ik ook van heel veel spullen afscheid nemen. Ik heb 3 volle tassen met papier, lintjes, bloemen, embellishments en wol die gedoneerd gaan worden aan het goede doel dat we met de collega's op het werk hebben: de activiteitengroep van de afdeling Kinderoncologie in het Radboudziekenhuis Nijmegen.

Er blijft nog steeds genoeg over voor mezelf. Zoals bijvoorbeeld de vintage kerstlijn van Studiolight van afgelopen jaar. Lag verborgen in Pipoos zakjes en ik heb me nu maar voorgenomen dat ik mijn nieuwe aankopen direct op de juiste plek moet opruimen.

En nu ik nog een week vrij ben, maar gelijk begonnen met het verwerken van deze Studiolight vellen. Door het slechte weer ben ik, met op de achtergrond kerstmuziek, begonnen aan de kerstkaarten. De basis is een kaart van kraftkarton die ik met onderdelen uit diverse vellen heb aangekleed. Alle randen zijn aangezet met distressinkt vintage photo en hij is weer opgeborgen bij de voorraad.

1 opmerking:

Colinda zei

Hihihi, dat van die tasjes klinkt erg bekend! Kan hier ook wel een opruimbeurt gebruiken.
Succes met je kerstkaarten en geniet van je vrije weekje,
Colinda