woensdag 24 september 2014

Verkocht!!

Onder voorbehoud van financiering maar toch. Binnen 4 weken is onze woning verkocht. Nu moeten we zelf op zoek naar een woning en het is duidelijk te merken dat de woningmarkt aan het aantrekken is.

Inmiddels hebben we al vele woningen bekeken en sinds gisteren zijn we in onderhandeling. We hebben een bod uitgebracht op een woning met een tuin eens zo groot als ik nu heb. Kan ook niet anders want we willen van een rijtjeswoning naar een twee-onder-een- kap woning. Garage is noodzakelijk als werkruimte voor mijn hubbie.

Dat betekent dat er ook de komende tijd weinig ruimte is voor creatieve uitspattingen. Verhuizen met 3 volwassen kinderen, tja ze gaan nog allemaal met paps en mams mee, brengt de nodige verhuisdozen met zich mee. Maar goed, de bananendozen beginnen zich op te stapelen want 1 februari moeten we toch echt het huis uit.

In deze tijd blijf ik jullie volgen en zal af en toe iets plaatsen. Het wordt langzaamaan toch tijd om te beginnen met de Kerst- en natuurlijk de verhuiskaarten.

2 opmerkingen:

Colinda zei

Dat is snel!! Gefeliciteerd, zal duimen dat het allemaal door gaat!Succes met de onderhandelingen en het inpakken.
Colinda

Daphne Coers zei

Das goed nieuws!!!!!
GEFELICITEERD.
In deze tijd is dat helemaal snel, want ik zie om mij heen de huizen soms wel maanden, zo niet jaaaaaren te koop staan.
Er komt een drukke tijd aan, maar ongetwijfeld ook een leuke tijd.
Geniet ervan en je hebt nu mooi de tijd om eens lekker te gaan ruimen en weggooien, daar is een verhuizing echt de uitgesproken tijd voor.
Groetjes, Daphne