maandag 24 februari 2014

Voorjaar


Hebben jullie ook zo genoten van het mooie lenteweer vandaag. Vrolijke vogeltjes in de tuin die hun lied zingen terwijl ze heerlijk in de prunus zitten die langzaam in bloei begint te komen. Komend weekend ga ik de vogelvoederhuisjes weer vervangen voor de nestkastjes. Ben benieuwd of ik dit jaar weer in beide kastjes een mezennestje heb.

Tussen de huishoudelijke werkzaamheden door heb ik nog even deze voorjaarskaart gemaakt. Natuurlijk alles weer gemaakt met MD mallen. De prille groene blaadjes zijn afkomstig van de snijmalvan de boom. Het gebruikte papier is afkomstig uit het paperbloc Rose Garden.

Leuk dat je weer even langs bent geweest. Tot de volgende keer.

Felicitatie kaart


Deze week richt ik mijn voorbeelden voor in de winkel op kaarten met Marianne Design. Ik weet zeker dat ik hem "ergens" voorbij heb zien komen. Een soortgelijke kaart alleen in blauwtinten.

Dit is niet het soort kaarten dat ik normaal gesproken zou maken, maar op de een of andere manier sprak hij me toch genoeg aan om te liften.

Inmiddels heb ik weer wat inspiratie gekregen en ben ik vast aan het vooruit denken welke kaarten ik ga maken met de nieuwe MD mallen die per 1 maart verschijnen.