woensdag 24 september 2014

Verkocht!!

Onder voorbehoud van financiering maar toch. Binnen 4 weken is onze woning verkocht. Nu moeten we zelf op zoek naar een woning en het is duidelijk te merken dat de woningmarkt aan het aantrekken is.

Inmiddels hebben we al vele woningen bekeken en sinds gisteren zijn we in onderhandeling. We hebben een bod uitgebracht op een woning met een tuin eens zo groot als ik nu heb. Kan ook niet anders want we willen van een rijtjeswoning naar een twee-onder-een- kap woning. Garage is noodzakelijk als werkruimte voor mijn hubbie.

Dat betekent dat er ook de komende tijd weinig ruimte is voor creatieve uitspattingen. Verhuizen met 3 volwassen kinderen, tja ze gaan nog allemaal met paps en mams mee, brengt de nodige verhuisdozen met zich mee. Maar goed, de bananendozen beginnen zich op te stapelen want 1 februari moeten we toch echt het huis uit.

In deze tijd blijf ik jullie volgen en zal af en toe iets plaatsen. Het wordt langzaamaan toch tijd om te beginnen met de Kerst- en natuurlijk de verhuiskaarten.