dinsdag 7 juli 2015

Tuin update


Veel tijd om creatief bezig te zijn is er op dit moment niet.

Alles in de moestuin schiet omhoog en bijna dagelijks kan er geoogst worden. Peulen, bieten, sla, radijs en zomerkoninkjes. De eerste wintergroenten zijn inmiddels gezaaid en steken hun kopjes boven de grond uit.


Ook de rest van de tuin behoeft de nodige aandacht. Bijna wekelijks vind je me bij de kweker en de tuincentra om de benodigde planten voor de tuin te halen. En met deze temperaturen moet er natuurlijk ook veel gesproeid worden. De nieuwe planten hebben een extra steuntje in de rug nodig.

Helemaal klaar ben ik nog lang niet. Het beplantingsplan wordt verder uitgewerkt en de boodschappenlijstjes liggen al weer klaar. Welke bollen wil ik er straks in hebben, welke planten mogen zeker niet ontbreken en ga zo maar door.

Mijn creativiteit zit op dit moment alleen in mijn tuin. En ik vind het heerlijk. 's Morgens vroeg al druk in de weer in de moestuin en met mijn gietertje de planten bewateren. En dan is het even tijd voor een bakkie en ik geniet.

Voor vandaag wens ik jullie weer een mooie zonnige dag.


2 opmerkingen:

riakaartenencreaties zei

Hallo Silvia geniet maar fijn van je tuin.
Het ziet er allemaal heel mooi uit.
Creaties komen ook wel weer.
Groetjes Ria

Bianca Van Kerkhof zei

De tuin ziet er echt helemaal geweldig uit, een heerlijke plek waar jij je creativiteit in kwijt kan, en lekker in kan relaxen!