dinsdag 13 oktober 2015

Pocketletter Winter


Het is al een tijdje stil op mijn blog, maar ik heb echt niet stilgezeten. De papierhobbys zijn een beetje aan de kant geschoven door het "ouderwetse" handwerk.

Zo staat er nog een sok op de pennen, de 1e is al klaar, en ligt er een borduurwerkje te wachten op de laatste afwerking. Een pompoen die ik aan het haken was is inmiddels ook klaar. Deze lag te wachten op een broertje of een zusje, maar dat heeft nu geen zin meer. Kan beter direct overstappen naar de winterprojecten.

En zo liggen er nog meer projecten te wachten op de laatste afwerking. Maar ik heb deze laatste maanden van het jaar een doel gesteld: verder werken aan de Tilda kerstman ( ligt er al 3 jaar ) en een Tilda giraf. Dit moet haalbaar zijn! Ik heb tenslotte nog tot 31 december.

Nu eerst mijn pocketletter met het thema Winter. Op de beurs in Den Bosch zag ik hoeveel animo er is voor deze veredelde ATC kaartjes. Ik moet zeggen dat ik het weer leuk vond om op dit formaat te werken. Samen met de collega's besloten we dat een ieder er 1 moest maken. Thema kon je zelf kiezen. Binnenkort hebben wij dus een aantal pocketletters als voorbeeld in onze winkel liggen.

Nu snel verder met de stapel onafgewerkte projectjes. Tot gauw!