dinsdag 10 november 2015

De eerste kerstkaarten


Op de Kreadoe heb ik een tijdje staan kijken bij de kerstkaarten die Dinie Sprakel aan het demonstreren was. Ik dacht bij mezelf:"Wat zij doet met de copicmarkers kan ik ook doen met de alcoholinkten". Dus maar weer eens de alcoholinkt tevoorschijn gehaald en lekker mee aan het spelen gegaan.

En voor dat ik het wist had ik al een tiental achtergrondjes klaar. Hetzelfde, maar toch net even iets anders. Vandaag heb ik ze verder afgewerkt en zijn de eerste 10 kaarten klaar. Inmiddels zijn ze ook al voorzien van de geschreven envelop en postzegel. Daar hoef il in ieder geval niets meer aan te doen. Nu op naar de volgende 10.

O,ja en mijn sok? Die vordert gestaag. Als het zo voorspoedig blijft gaan kan ik eind van de week ook dit project afwerken.

Borduur ornamentje


Een maand of 2 geleden ben ik weer begonnen met borduren. Het geeft rust en daar was ik echt aan toe.

Vandaag een dagje vrij. De boel de boel laten en heerlijk in mijn hobbykamer aan een stapeltje projecten gewerkt. Dit rendier lag al een tijdje te wachten op de laatste afwerking. Er hoefde niet zo veel meer aan gedaan te worden. Helaas zie ik nu dat hij bij het spannen toch iets scheef getrokken is. Jammer, maar ik kan er nu niets meer aan doen.

Hij hangt nu te dartelen in de houten kerstboom die op mijn hobbykamer staat.