zaterdag 23 januari 2016

Een jaar later

De laatste tijd heb ik weinig tijd gehad om te bloggen. We hebben een druk 2015 achter de rug en het begin van 2016 is al niet minder.

Een kort overzicht:

Januari 2015 zijn we ingegaan met onze eigen verhuizing. Samen met onze 3 kinderen betrokken we een nieuwe woning.

Maart 2015. Onze zoon komt thuis met de mededeling dat hij een leuk appartement heeft gezien en interesse heeft.

Mei 2015. Hij heeft het appartement gekocht en we beginnen opnieuw met klussen. In juni zijn we blij dat alles erop zit en kunnen we tot rust komen. Niets is echter minder waar.

Juli 2015. Dochter nummer 1 heeft samen met haar vriend besloten dat ze willen gaan samenwonen en gaan op zoek. Een koophuis is niet mogelijk dus gaan ze op zoek naar een huurhuis.

September 2015. Ze krijgen de sleutel van hun huurhuis en daar gaan we weer. Er moet een hoop gedaan worden dus opnieuw weinig tijd voor onszelf.

En dan..............krijgt haar tweelingzus toch ook de kriebels om iets eigens te hebben. Ze heeft inmiddels een vaste aanstelling en gaat samen met haar vriend op zoek naar een koopwoning. Die is al snel gevonden.

Januari 2016. We zijn inmiddels alweer een week aan het klussen geweest. Vandaag gaan haar eerste meubels over en brengen ze de nacht door in hun eigen huisje.

Na bijna 26 jaar zijn we voor het eerst weer samen met zijn tweetjes. Het zal best wennen zijn, maar het wordt een stuk minder geregel.