woensdag 11 januari 2017

't was the night before Christmas


Het ouderwetse handwerken heeft me weer helemaal in zijn greep. De december Daily en mijn aantekeningen liggen klaar, maar ik ben ik de ban van ouderwets handwerken. Bovenstaand borduurproject was op kerstavond klaar.

Tijdens het opruimen van mijn werkkamer vond ik ook nog een aantal borduurpakketjes die ik ooit op de Handwerkbeurs kocht. Dus het goede voornemen om hier ook maar eens aan te beginnen., want eigenlijk wil ik in februari toch wel weer naar de beurs toe. Gisteravond maakte ik de Nikolausstiefel af.
Over de afwerking ben ik nog aan het nadenken. Een kussentje of ga ik hem, samen met alle andere kleine kerstborduursels, in een quilt verwerken. Voorlopig komt hij in een mandje terecht.

Naast borduren ben ik afgelopen jaar vol goede moed begonnen aan een plaid met visgraatmotief uit een boek van Arne & Carlos.

Nog 5 bollen te gaan en dan is hij klaar. Dus nu dagelijks ook een paar pennen verplicht breien. Heb mezelf de restrictie opgelegd dat hij klaar moet zijn als de Handwerkbeurs begint. Niet klaar, dan geen Handwerkbeurs heb ik heel hard geroepen. Maar ach, als het dan nog alleen op de afwerking aankomt kan ik daar wel mee leven.


Geen opmerkingen: